18.03.2020

Ingyenes átállítás otthoni használatra

TIMOCOM otthon, home office-ban

(1)

A TIMOCOM most lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az intelligens logisztikai rendszert térítésmentesen használják, függetlenül a helyétől.

Számos helyen az ellátási láncok óriási szenvedést mutatnak a koronapandémia hatásaitól. "Különösen fontos ezt szem előtt tartani a szükséges gyártási folyamatok folytatása érdekében, a készletek újratöltése és az áru a kiskereskedelmi üzletekbe történő szállítása miatt, hogy a fogyasztók számára elérhető legyen minden szükséges termék", - vélekedik a TIMOCOM. A lakosság biztonságos ellátása érdekében a logisztikai kapacitásokat optimálisan kell kihasználni.

A TIMOCOM most lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az intelligens logisztikai rendszert térítésmentesen használják, függetlenül a helyétől.

Problémamentesen még a válságban is

A fuvarbörzén naponta akár 750.000 nemzetközi raktér- és fuvarajánlat áll rendelkezésre jelenleg több, mint 130.000 európai felhasználó részéről. Annak biztosítása érdekében, hogy ez még válság idején is zökkenőmentesen működjön, a TIMOCOM minden felhasználója számára ingyenesen biztosítja a hordozható eszközökre való átállást a helyzetre való tekintettel. Ez azt jelenti, hogy a felhasználók mobil eszközökkel is hozzáférhetnek a Smart Logistics Systemhez.

Megszűnik az IP-korlátozás

Ezen felül a felhasználói engedélyek IP korlátozása is megszűnik. Ez azt jelenti, hogy a rendszerhez home office-ban is hozzáférhetnek ügyfeleink ezentúl. "Tekintettel arra, hogy számos vállalat otthoni és távmunkára váltott az utóbbi hetekben, ez egy lehetőség a logisztika, valamint az ipar és a kereskedelem területén működő vállalatok zökkenőmentes működőképességének biztosítására" - jelentette ki a TIMOCOM.

Idáig Európa-szerte több mint 5000 felhasználó használta ezt, ideértve a Timocom szerint a nagyvállalatokat is, amelyek jelenleg home office-ra váltottak. A vállalatoknak jelenleg egyszerű és azonnali megoldásokra van szükségük a logisztika kézben tartásához.

"Célunk annak biztosítása, hogy az Európai logisztikai ágazat teljes mértékben működőképes maradjon " - mondta Tim Thiermann, a TIMOCOM ügyvezető igazgatója. "Ezért a hétből hét napon, a nap 24 órájában dolgozunk, körülbelül 600 alkalmazottal Európa-szerte."

Preuzimanje izvješća za tisak
Fel