MEM BAU Srl.

A MEM BAU Srl. 2005-ben alakult családi vállalkozásként. A cég mára már a romániai piac egyik meghatározó szereplője. A nagy építőanyag-gyártó cégek márkakereskedőjeként több mint 10.000 féle terméket forgalmaznak.

A cég 2013-ban létrehozott egy új részleget, a MEM BAU Expresst, amely egy dinamikusan fejlődő szállítmányozási vállalat, köszönhetően a kiváló szakmai csapatnak. Fő profilja a külföldi és belföldi szállítmányozás, melynek minőségét és magas fokú teljesítményét a folyamatosan bővülő saját flottával garantálják.

Hatvani Kittit, a cég logisztikai menedzserét kérdeztük a TIMOCOM nemzetközi inkasszó szolgáltatásunkról.

TC: Mióta veszi igénybe inkasszó szolgáltatásunkat?

HK: Az inkasszó szolgáltatásról már 2013-ban, a szerződésünk megkötésekor értesültünk Fél év után kerestük fel a TIMOCOM Inkasszó Osztályát egy konkrét üggyel, aminek sikeres kintlévőség behajtás lett az eredménye. Több olyan cég is van akiktől csak így tudjuk behajtani a fuvardíjakat, ennek ellenére együtt dolgozunk velük, mert tudjuk, hogy minden esetben kifizetik a tartozást.

TC: Mesélne kimagasló sikerekről, esetleg van konkrét sikersztorija?

HK: Minden, a TIMOCOM Nemzetközi Inkasszó szolgáltatása segítségével behajtott tartozást egy-egy sikersztorinak könyvelünk el. Ezek közül szeretnék kiemelni egy esetet, melyet részleges sikersztorinak neveznék, mivel sajnos az adott partner szerződését még a teljes tartozás behajtása előtt felmondták, viszont így is 2 hónap leforgása alatt az Önök segítségével sikeresen behajtottuk a teljes összeg 65%-át, több mint 6000 €-t.

TC: Mi a véleménye szolgáltatásunkról?

HK: Értéktelen az a fuvarmegbízás, amelynek a számláját utólag nem fizetik ki. Ezért fontos az, hogy a platform, amit használunk, rendelkezzen olyan részleggel, amely megkönnyíti a kifizetetlen összegek behajtását. Cégünk teljes mértékben elégedett a TIMOCOM nemzetközi inkasszó szolgáltatásával, csak ajánlani tudom a TIMOCOM-ügyfeleknek! Ez egyfajta biztonságérzetet ad a vállalkozóknak, tudják, hogy jó kezekben vannak.

Fel